Afbeelding invoegen   https://

In 2021 neem ik deel aan een expositie in Galerie Lytse Skientme in Koudum van              12 augustus - 11 september. Zie ook de site van de galerie www.galerielytseskientme.nl   
-2021-4/
    
 

Afbeelding invoegen  

 
 
 
 
 
Op 16 december 2017 mocht ik een eerste prijs in ontvangst nemen voor een kunstzinnige reactie op een gedicht van Fedde Schurer.
 
  

  

Afbeelding invoegen  
 

De week daarop heeft een artikel in het Friesch Dagblad gestaan wat hiernaast staat afgedrukt.

 

 

Afbeelding invoegen  
 
 
 
Sinds 2017 mogen we gebruik maken van een etalage op de Visserburen in hartje Lemmer. Belangstellenden kunnen contact opnemen met mij via het tel. nummer wat in de etalage staat aangegeven.  

 

 


Afbeelding invoegen  
Kijk op Expeditie Oerpolder op facebook het bericht van 11 febr. jl : 
 
Eind 2019 hadden we binnen onze zoektocht naar mooie verhalen over Brânburren een prijsvraag uitgeschreven. Er zijn een aantal reacties op de oproep binnengekomen. De jury heeft uiteindelijk gekozen voor de bijdrage van oud-Heidenskipster Jentsje Fekkes. Hij vertelt met zijn schilderijen min of meer het 'verhaal' van zijn eigen jeugd in de oerpolder. Afbeeldingen van zijn werk zullen opgenomen worden in de app van de verhalentocht. Expeditie Oerpolder gaat immers verder dan alleen het geluid van It Heidenskip!

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn nog geen berichten geplaatst.