Afbeelding invoegen  
 
 
 
 
 
 
 
 
Op 16 december 2017 mocht ik een eerste prijs in ontvangst nemen voor een kunstzinnige reactie op een gedicht van Fedde Schurer.
 
  


 

Afbeelding invoegen  

 
 
 
 
 
 
De week daarop heeft een artikel in het Friesch Dagblad gestaan wat hiernaast staat afgedrukt.


   

Afbeelding invoegen  
 
Momenteel hangen er schilderijen (landschappen) in gebouw op 'e Hichte J. Benckesplein 1 te Koudum.  Dit gebouw is niet openbaar dus bezichtiging kan via mij (06-27266225)

    

Afbeelding invoegen   Sinds 2017 mogen we gebruik maken van een etalage op de Visserburen in hartje Lemmer. Belangstellenden kunnen contact opnemen met mij via het tel. nummer wat in de etalage staat aangegeven.  


 

Afbeelding invoegen  
Begin januari 2018 is de website www.pvta.nl gelanceerd.
In opdracht van eigenaar Pieter van Tuinen, heeft Jentsje Fekkes een schilderij gemaakt dat sfeerbepalend is voor Pieter zijn website en bedrijf. Het is een bijna abstracte uitdrukking geworden van een landschapsbeeld van lucht en water met als uitstraling rust , ruimte en vertrouwen.   

 

Afbeelding invoegen  

Kijk op Expeditie Oerpolder op facebook het bericht van 11 febr. jl : 
 
Eind vorig jaar hadden we binnen onze zoektocht naar mooie verhalen over Brānburren een prijsvraag uitgeschreven. Er zijn een aantal reacties op de oproep binnengekomen. De jury heeft uiteindelijk gekozen voor de bijdrage van oud-Heidenskipster Jentsje Fekkes. Hij vertelt met zijn schilderijen min of meer het 'verhaal' van zijn eigen jeugd in de oerpolder. Afbeeldingen van zijn werk zullen opgenomen worden in de app van de verhalentocht. Expeditie Oerpolder gaat immers verder dan alleen het geluid van It Heidenskip!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


titel - zaterdag 24 februari 2018

Lees het hele bericht >
titel - zaterdag 24 februari 2018

Lees het hele bericht >